Betalingswijze

Hoe kan ik mijn huur betalen?

Automatische incasso
Via een machtiging geeft u de Alliantie toestemming om de huur rechtstreeks van uw bankrekening te incasseren op de eerste van de maand. U kunt het machtigingsformulier volledig ingevuld en ondertekend mailen naar: info@de-alliantie.nl. Wilt u de machtiging intrekken, maakt u dan gebruik van het formulier voor het intrekken van de machtiging. Dit formulier volledig ingevuld en ondertekend mailen naar: info@de-alliantie.nl. 

Bij het wijzigen van uw rekeningnummer voor de automatische incasso, hebben wij een nieuw ondertekend machtigingsformulier van u nodig. Let op: mocht het machtigingsformulier niet voldoende zijn ingevuld of niet zijn ondertekend, dan kunnen wij de machtiging niet verwerken.

Overschrijvingsformulier of acceptgirokaart
Let op! Vermeld altijd uw klantnummer, contractnummer en adres in de omschrijving.

Internetbankieren
Let op! Vermeld altijd uw klantnummer, contractnummer en adres in de omschrijving. Tip: geef uw bank de opdracht om iedere maand de huur over te maken. Let hierbij wel op wijzigingen zoals de jaarlijkse huurverhoging.

Betalen via een buitenlands rekeningnummer
In dit geval heeft u ook het adres nodig van onze bank:
ING Bank N.V.
Foreign Operations
PO Box 1800
1000 BV Amsterdam

Pinnen
Onze regiokantoren zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 17.00 uur. U kunt zonder afspraak bij ons binnenlopen. Kijk voor de adresgegevens onder contact. Let op: in ons kantoor in Huizen kan niet worden gepind!

Contant
Dit doet u bij het grenswisselkantoor (GWK) Travelex. Kijkt u voor meer informatie over het grenswisselkantoor op: www.gwk.nl.

Hieronder vindt u de volgende aanklikbare formulieren: